3D-spildesign – Processen

Spildesign er et koncept, der udelukkende er baseret på ens fantasifulde færdigheder og kreativitet. Det er en del af spiludviklingen, som består af spilindholdet og et præproduktionstrin. 

Spildesigneren skal have både kunstneriske og tekniske færdigheder med fokus på slutbrugeren. Den tredje dimension giver en ekstra velsignelse. Et 3D-spil giver nærhed til livserfaring siden terrænet , og muligheden for at tegne bevægelse er ubegrænset i modsætning til 2D-spil.

3D-spildesign udføres af designere, 3D-kunstnere og udviklere. For at designe et bestemt objekt eller karakter er grundlæggende trin involveret som – undfangelse, modellering, animation og endelige detaljer.

Et af de primære trin involveret i denne proces er konceptkunst, som er at analysere og opbygge et tredimensionelt objekt. Skitsen er designet på en sådan måde, at objektet eller karakteren har en nærbillede lighed. Konceptkunstneren er den person, der er ansvarlig for den kunstneriske stil og giver et stabilt præg gennem historien. For online casino bonuskoder, prøv Cozino velkomstbonus .

Modellering er et vigtigt aspekt i 3D , da det forklarer detaljer om polygonnummeret. En grov model blev oprindeligt designet med et lavt polygonnummer for at undgå flere kanter, og der udvikles en grundlæggende form. 3DS Max er et af de mest foretrukne modelleringsværktøjer, der bruges af designere.

Det næste trin i processen er at animere objektet eller karakteren, som vil give spillet liv. Baseret på kravene giver rigge og animatorer objektet en tredje dimension.

En fin detaljering og strukturering gives af de endelige kunstnere for at give objektet eller karakteren en reel fornemmelse.

Spilleprogrammers rolle er lige så vigtig som spilkunstnere i et spildesign. Programmerne indeholder koder og scripts til spillet. De fleste 3D Game Design-software har indbyggede værktøjer til at hjælpe med scripting.

Skriv et svar