Cloud tjenester for spillere

Spillverdenen har forandret seg i stor grad siden Mario og gamle Nintendo-årene. I dag handler spill om større enn livgrafikk og den «virkelige verden» -følelsen.Og det er derfor, så mange skyttjenester for spillere har blitt lansert.

Cloud Gaming er en ganske ny type tjeneste for ivrige spillspillere, hvor spilleren kobler til en hovedserver gjennom sin internettforbindelse. I hovedsak er alt brukerens behov å gjøre, å kjøpe abonnementet på Cloud gaming-nettstedet.

Et stort problem med spillere har alltid vært de høye konfigurasjonskravene til PC-spill. Jo større tittelen er, desto høyere konfigurasjon trenger den. Vi vet alle hvor frustrerende det kan være når et spill fryser rett når du er i ferd med å drepe en fiende eller gjøre det ferske hoppet.Event det gjelder kasino spill og sports betting apps ( https://no.unibet.com/betting ), skyttjenester er introdusert der også.

Skjønnheten i Cloud Gaming er det faktum at du kan få tilgang til din «sky» fra hvor som helst i verden med en moderat sterk bredbåndstilkobling. Enten du er i stua eller i kaffebar, så lenge du har noe rundt så sterkt som en DSL-tilkobling, kan du spille spillene du elsker.

Hva er Cloud Gaming?
Cloud-spilltjenester kalles også on-demand-skygtjenester, og refererer i utgangspunktet til spill som ikke er lagret i datamaskinen eller enheten, men som er lagret på et selskaps server. Alt du får på slutten er klientsiden programvare som kobles til selskapets server og henter spillet.

Den største fordelen ved å bruke en skybasert tjeneste er at du ikke trenger å oppgradere spillprogramvaren hver gang en ny oppdatering kommer inn. Og viktigst, du trenger ikke å bekymre deg for systemkravene for en ny spilloppgradering.

Fem skyttjenester for spillere:

Nedenfor er noen av de populære skytjenestene for spillere

1. G-klyngen
2: Playstation nå
3: GameFly
4: GameNow
5: StreamMyGame

Legg igjen en kommentar