Cloud-tjenester til spillere

Spilverdenen har ændret sig meget siden Mario og de gamle Nintendo-år. I dag handler spil om større end livsgrafik og følelsen af ​​”den virkelige verden”, og det er derfor, så mange shooter-tjenester til gamere er blevet lanceret.

Cloud Gaming er en ret ny type tjeneste for ivrige spillere, hvor spilleren opretter forbindelse til en hovedserver via sin internetforbindelse. Dybest set er alt, hvad brugeren skal gøre, at købe abonnementet på Cloud-spilwebstedet.

Et stort problem med spillere har altid været de høje konfigurationskrav til pc-spil. Jo større titlen er, jo højere konfiguration har den brug for. Vi ved alle, hvor frustrerende det kan være, når et spil fryser lige, når du er ved at dræbe en fjende eller springe et nyt spring. Til sidst gælder det for casinospil og apps til sportsbetting ( https://en.unibet.com/betting ), introduceres skydningstjenester også der.

Skønheden ved Cloud Gaming er, at du kan få adgang til din “sky” hvor som helst i verden med en moderat stærk bredbåndsforbindelse. Uanset om du er i stuen eller kaffebaren, så længe du har noget så stærkt som en DSL-forbindelse, kan du spille de spil, du elsker.

Hvad er Cloud Gaming?
Cloudspeltjenester kaldes også on-demand-cloudtjenester og refererer grundlæggende til spil, der ikke er gemt på computeren eller enheden, men som er gemt på en virksomheds server. Alt du får i slutningen er klientsidesoftware, der opretter forbindelse til virksomhedens server og henter spillet.

Den største fordel ved at bruge en skybaseret tjeneste er, at du ikke behøver at opgradere spilsoftwaren hver gang en ny opdatering kommer ind. Og vigtigst af alt behøver du ikke bekymre dig om systemkravene til en ny spilopgradering.

Fem skydetjenester for spillere:

Nedenfor er nogle af de populære skytjenester til spillere

1. G-klyngen
2: Playstation nu
3: GameFly
4: GameNow
5: StreamMyGame

Skriv et svar