Ting at gøre med hjemmeteknologi

Hjemmeteknologi kan gøre vores liv lette. Inden for få sekunder kan du betale din husleje eller betale elregninger. Her er en liste over, hvordan teknologi derhjemme hjælper os i vores liv.

Spare penge. Spar 10-15% på el-regninger pr. Måned. Arbejd med produkter, der har en god værdi nu, men også spare penge i hele ejerskabet af hjemmet. Få energibesparelser gennem lysstyring, vandingskontrol, solenergi og temperaturregulering. Lavere månedlige regninger – hvordan kan du sige nej til det?

Nyd komforten i dit hjem. Undgå skarer, ubehagelige pladser og de stigende omkostninger ved at gå i biograf. Design en dedikeret hjemmebiograf med rumlende stole, kick-ass-lyd og selvfølgelig lydisoleret! Eller brug et multifunktionelt rum til at se film med hele familien.

Stol trygt på. Ved, at din familie er sikker, mens du er på arbejde, logger på via internettet. Modtag e-mail-beskeder, når dine børn kommer hjem fra skolen og frakobler systemet. Se video af, hvem der er ved din dør, eller brug bare sensorer til at fortælle dig, når nogen prøver at komme uanmeldt ind.

Bliver lidt blød? Bliv advaret, når en lækage truer med at blive en oversvømmelse. Nogle systemer kan rense så lidt som 1/8 tommer vand og advare dig pr. Telefon.

Skat, det er koldt udenfor. Ring fra lufthavnen og bring temperaturen op igen via mobiltelefonopkald eller din PDA. Kom aldrig hjem til et koldt hus igen!

Har du en fest? Et klik på en knap, og du kan indstille musik, belysning og temperatur, lige som du vil! Indstil lignende scener til middag, film, romantiske aftener og hvad du ellers kan tænke dig!

Bump om natten. Tryk straks på knappen “alle lys tændt” og belyse hele dit hjem!

Dokumenter det. Installation af ledninger er afgørende for hvert projekt. Selvom ledningerne bliver lukket op i væggene, skal de også være klar til fremtidige opgraderinger. Dokumentér, hvad du gør, så du ved nøjagtigt, hvor de originale ledninger begynder, slutter, og hvordan de opretter forbindelse til aktuelle komponenter.

Ferielamper. Hjælp med at kontrollere din forsyningsregning ved at tænde lys ved solnedgang og slukke på et bestemt tidspunkt.

Har det regnet? Spild ikke vand plænen, hvis det har regnet i de sidste 48 timer. Lad dine automatiserings- og vandingssystemer udarbejde det indbyrdes.

Skriv et svar