Six Sigma – Metoden

Six Sigma bruges til problemløsning. Det er en metode, der bruges ofte i både forretning og teknik.

Six Sigma er et statistisk værktøj, der bruges til at rangere ydeevne. En produktionslinje, der kører på dette ydelsesniveau på Six Sigma, er faktisk i stand til at skabe produkter, der har 3,4 fejl eller fejl ud af hver million fejlmuligheder.

Når et forretnings- eller forretnings- / workflow-udbytte forbedres dramatisk, typisk over 70%, kaldes dette en Six Sigma-forbedring.

Når en organisation forpligter sig til at bruge Six Sigma-metoden i sine forretningsprocesser og / eller produktionsprocesser, kaldes dette Six Sigma Deployment ved hjælp af accepterede standarder for praksis, roller og krav.

Six Sigma-organisationer bruger værktøjer og metoder til at forbedre alle aspekter af deres virksomhed. Six Sigma-metoden giver dem mulighed for at forbedre kundetilfredshed, materialomkostninger, enhedsoverskud og så meget mere.

Så det er Six Sigma i en nøddeskal. Selvom det kan virke simpelt, kan det blive ret kompliceret, når du selv bruger metoden. Men over tid kan den egentlige metode blive den anden karakter af alt, hvad du gør. Hvis du er interesseret i flere oplysninger, skal du søge på Google efter fantastiske Six Sigma-produkter.

Skriv et svar