Six Sigma – Metodikken

Six Sigma brukes til problemløsing. Det er en metode som brukes ganske ofte i både forretning og engineering.

Six Sigma er et statistisk verktøy som brukes til å rangere ytelsen. En produksjonslinje som kjører på dette ytelsesnivået på Six Sigma, er faktisk i stand til å skape produkter som har 3,4 feil eller feil ut av hver million feilmuligheter.

Når et forretnings- eller forretnings- / arbeidsprosessutbytte forbedrer seg med en dramatisk hastighet, typisk over 70% -merket, kalles dette en Six Sigma-forbedring.

Når en organisasjon forplikter seg til å bruke Six Sigma-metoden i sine forretningsprosesser og / eller produksjonsprosesser, er dette kjent som Six Sigma Deployment ved hjelp av aksepterte standarder for praksis, roller og krav.

Six Sigma organisasjoner benytter verktøy og metoder for å forbedre alle aspekter av deres selskap. Six Sigma-metoden tillater dem å forbedre kundetilfredshet, materialkostnader, enhedsoverskudd og så mye mer.

Så, det er Six Sigma i et nøtteskall. Selv om det kan virke enkelt, kan det bli ganske komplisert når du går ned til å bruke metoden selv. Men over tid kan den faktiske metoden bli den andre naturen til alt du gjør. Hvis du er interessert i mer informasjon, søk Google for gode Six Sigma-produkter.

Legg igjen en kommentar