Hybrid skyopbevaring: en trinvis tilgang

Til hybrid cloud-lagring er data primært placeret inden for den private del af skyen. Hvis apps også distribueres i den private sky, kan datalageret gemme filer og data til disse apps, dette skal være det højest mulige lagersystem inden for hele hybrid mobillagringsstrategi.

Det handler om tid og penge

Omkostningerne ved lokal udholdenhed og clouddata er nu så billige, at det er bedst at bruge sekundære midler, selv tertiære gennemsnit, til at gemme data som et aktivt backupsystem til primær persistens eller endda som en opdateret kopi af primærlagring. tilgangen. Med et par undtagelser.

Hvis et sekundært lagringssystem bruges til at gemme data, der er flyttet fra primærlagring, skal du sørge for at designe dine apps til at søge efter data i begge lagersystemer.

Tre gange op

Arkiveret lagring er valgfri, men tredobbelt redundans er altid en god ide. Igen og især med lave lageromkostninger. Så hvorfor ikke? Arkiverede lagersystemer er overkommelige og lavtydende systemer designet til langvarig lagring af data, der ikke længere er nødvendige af kerneforretningsprocesser eller til at sikkerhedskopiere andre sikkerhedskopieringssystemer.

Hybrid Cloud og Tiered Storage

Brug af en hybrid sky til en differentieret datalagringsarkitektur giver flere fordele for en virksomhed. For det første fordi det etablerer to, endda tre separate lagersystemer, alt sammen på forskellige pris- og ydeevneniveauer. For det andet hjælper lagdelt lager til udviklere og it med at skabe applikationsspecifikke lagerstrategier. For eksempel interagerer nogle dataanalysesystemer næsten udelukkende med de nyeste data. Som et resultat kan en organisation flytte ældre data til et billigere system.

Udfordringen er imidlertid at oprette en lagret lagerstrategi, der er ansvarlig for alle forretningsbrugssager, og som fungerer som forretningsprocesser. For eksempel i dataanalyse kan systemet muligvis understøtte andre anvendelser, såsom afsløring af svig gennem maskinindlæring.

Virksomheder skal omhyggeligt designe og planlægge både deres lagerarkitektur og automatiseringsprocesser. Som med alt, test, test, test for at sikre, at dit hybride lagrede lagringssystem lever op til krav og forventninger.

Skriv et svar